Skip to main content

Over ons

Danny Verliefde kreeg de liefde voor hout en de stielkennis met de paplepel mee en dat merk je aan het werk dat hij aflevert.

In onze showroom in Zottegem krijg je een goed beeld van het uitgebreide gamma aan parket, laminaat en vinyl waarmee Danny Verliefde werkt. Maar je kan er vooral terecht voor professioneel advies over uw nieuwe vloeren. Met zijn jarenlange ervaring beantwoordt Danny al uw vragen over uw vloer en kan hij u helpen in de zoektocht naar de perfecte vloer voor uw woning en uw levensstijl.

Parketvloeren Danny Verliefde: de aanleg van je parket in ervaren handen.

Nieuwe parketvloer nodig? Met meer dan dertig jaar ervaring en een ruim assortiment van topmerken kan je in de regio van Zottegem nergens beter zijn dan bij Parketvloeren Danny Verliefde. Met ons vakmanschap realiseren wij de parketvloer van je dromen, zodat je huis een warme, gezellige thuis wordt.

LEES VERDER

Je parketvloer renoveren? Parketvloeren Danny Verliefde is jouw vakman.

Parketvloeren Danny Verliefde in Zottegem legt niet alleen nieuwe parketvloeren. Ook voor de renovatie van je oude vloer kan je bij ons terecht. Met onze jarenlange ervaring in het renoveren van oude parketvloeren brengen wij je vloer én je interieur opnieuw tot leven.

LEES VERDER

Een korte historiek

De liefde voor hout is Danny Verliefde met de paplepel meegegeven. De vader van Danny had een klassieke schrijnwerkerij waar ramen, deuren, trappen… werden gemaakt. Het was daar dat Danny als jonge kerel de liefde voor het vak te pakken kreeg en het ambacht leerde. Als kind bracht hij zijn vrije woensdagmiddagen en zaterdagen in de schrijnwerkerij van vader Verliefde door. Eerst als geboeide en nieuwsgierige toeschouwer, maar uiteindelijk ging hij als prille tiener een handje toesteken. Hoe kon het ook anders. Op zijn zeventiende is Danny uiteindelijk officieel aan de slag gegaan in de schrijnwerkerij van zijn vader.

Een vijftal jaar later heeft hij er op eigen initiatief parketvloeren bijgenomen. Dat bleek een goede zet, want amper twee jaar later in 1991 begon Danny zijn eigen zaak. Terwijl zijn broer zich toespitste op het schrijnwerk en uiteindelijk de zaak van vader overnam, focuste Danny op zijn eigen zaak in parket.

Dertig jaar geleden was het allemaal nog kleinschalig met een bescheiden toonzaal en magazijn in Sint-Lievens-Houtem. Maar het bedrijf groeide gestaag, zodat Danny in 2014 begon uit te kijken naar een nieuw pand. In 2015 verhuisde Parketvloeren Danny Verliefde naar Zottegem. De toonzaal werd uitgebreid en het magazijn vergrootte om klanten beter te kunnen bedienen.

Het leven van Danny is een leven waarin hout en ambacht centraal staat. En daar kan jij als klant alleen wel bij varen.

Google reviews / testimonials

Parket Danny Verliefde
Excellent
4.6
Totaal aantal reviews: 25
review us on
Natacha B.
Natacha B.
Zeer tevreden over de geleverde dienst. Heel goed ontvangen in de toonzaal en snelle levering. Zeer mooie plaatsing en afwerking!
Response from the owner: Hartelijk dank voor feedback.
Stan Van N.
Stan Van N.
Supersnelle topservice!Bij het leggen van ons parket bleek dat we iets tekort hadden. Onze vloerder kon niet verder en zou pas weken later weer kunnen komen - tenzij we snel aan parket konden komen. Waar we overal op twee weken botsten heeft Danny, ondanks dat we niet initieel bij hem gekocht hadden én hij deze zelf ook niet op stock had, alles in het werk gesteld om op te bekomen dat ik anderhalve dag verder ergens mijn spoedbestelling kon ophalen. Dank voor de zeer snelle heen en weer communicatie en opvolging. Ik ben een zeer tevreden klant!(betreft visgraat gelijmde quickstep klikparket)
Response from the owner: Dag Stan, bedankt voor review, dit is natuurlijk ook dankzij Quick-Step- groep UNILIN gelegen te Wielsbeke die voor dergelijke omstandigheden ook in verlofperiode beschikbaar zijn, en waar ik als dealer een topservice krijg.
eric R.
eric R.
Update na de werken:Na een telefonische vraag over lokale 'brokkelige' chape is hij totaal vrijblijvend ter plaatse komen kijken en heeft daarbij passend advies gegeven én had meteen ook de bestelling mee.Deze zaak is absoluut een bezoek waard!Top!👌👌👌
Glenn H.
Glenn H.
Danny is een topper in zijn vak! Met kennis ter zake presenteert hij u alle mogelijke opties in zijn zeer ruime en goed uitgeruste toonzaal. Hij levert zeer net werk af alsof het voor zichzelf zou zijn!Komt gemaakte afspraken na. Zoals het hoort te zijn uiteraard maar we weten het allemaal...niet elke zelfstandige komt zijn afspraken na! Bij Danny geen loze woorden, valse beloftes of verkooppraatjes maar duidelijke communicatie.Zeker en vast aan te bevelen voor het plaatsen van uw (toekomstig) laminaat en/of parket.
Kevin A.
Kevin A.
Zeer goede klantenservice, hele goede prijzen!
Luc D.
Luc D.
Zeer tevreden. Betrouwbaar en bekwaam vakman.
Leen D.
Leen D.
Parket is heel mooi en uitstekend geplaatst.Vakwerk 👌
Tomislav G.
Tomislav G.
Danny is een zeer voorzichtig persoon en komt daardoor wat anders over dan de doorsnee verkoper/leverancier. Maar hij weet wel waarover hij spreekt en verkoopt materiaal van zeer goede kwaliteit! Ook als er iets niet in orde is, durft hij hier voor uitkomen en zoekt naar de correct oplossing en dit altijd in functie van de klant. Wij hebben onze vloer kunnen afwerken met ParquetVinyl van Lamett mede dankzij Danny.
Nico De R.
Nico De R.
echte een goede prijs gehad voor mijn Quick Step, tot 25% goedkoper dan elders voor hetzelfde.
Kristof T.
Kristof T.
Zeer professioneel en correct!
Koen Van C.
Koen Van C.
Professionele klantenservice met prima prijs-kwaliteit verhouding.
Annelies P.
Annelies P.
Goede service en correcte prijs! Heel tevreden van mijn rigid vinyl vloer en al veel complimenten gekregen over deze vloer!
js_loader